Waarom deze BLOG?

Met deze blog wil ik je (creatieve) suggesties geven die je misschien inspireren en helpen in je leven. Mijn persoonlijke missie is om jouw verlangen naar creativiteit, hartstocht, avontuur en verbinding een plek te geven in je dagelijks leven. 

Ik haal oneindig veel inspiratie uit surfen en tekenen. Surfen is een lifestyle en een mindset, en het helpt mij om vrijer te leven. Net zoals tekenen dat doet. Door te schrijven en te tekenen leg ik mijn leven vast, geef ik het vorm en kan ik alle schatten van herinneringen terugzien in mijn illustrated journals. Dit geeft mij inzichten in wat voor mij van echte waarde is in het leven.

Nu hoor ik je denken: ¨Maar Lau, ik ben helemaal geen surfer!¨ Ik denk dat het helemaal niet uitmaakt of je ooit één keer op een surfplank hebt gestaan. Alle worstelingen in het leven zijn uiteindelijk vergelijkbaar en komen en gaan als golven. Van klein tot tsunami formaat. 

illustrated journal creative writing and blog

LaurienWestduin 21

Misschien zijn surfen en tekenen inderdaad niet helemaal jouw ding, maar je hebt wel degelijk een innerlijke artista & surfista! Zij zijn die stemmetjes die je hoort fluisteren: ¨Wow, kijk om je heen, zie je wel hoe mooi het hier is?!¨ Jouw artista en surfista vragen je om (spirituele) groei. Ze geven om de natuur en halen hun hart op bij schoonheid, muziek, kunst, vriendschappen en schaterlachen. Ze verlangen naar hartstocht, creativiteit, avontuur en verbinding. 

Soms kun je het gevoel hebben dat je stilstaat en je wereld krimpt. Daarom hoop ik je met wekelijkse (creatieve) suggesties te kunnen inspireren en je te helpen groeien. Door zelf te groeien verander je ook de wereld om jouw heen. Dit is volgens mij het grootste cadeau wat je aan jezelf en de wereld kunt geven! Creatieve, bewuste en authentieke mensen(kinderen) zijn namelijk wat onze wereld nodig heeft. Door te leren surfen op de golven van jouw leven hoop ik dat je jouw geliefden gaat overweldigen met de tsunamis van liefde en creativiteit uit jouw hART!

Let’s catch some waves!

Lau