veggie illustration Laurien Baart

Theorieën, methodes en duizelingwekkende diëten. Er wordt heel veel gesproken in onzse wereld over wat we wel en niet in onze mond zouden moeten stoppen.

Lekker en gezond eten is voor ons gezin heel belangrijk. De afgelopen jaren heeft het eten van een plantaardig dieet ervoor gezorgd dat we onze keuken als ‘creativiteits experimenten lab’ gebruiken. We proberen er graag nieuwe recepten uit. We vinden het eten van meer groenten en fruit geweldig en het maakt dat we veel creatiever koken.

We krijgen er regelmatig vragen over: Of we het doen voor de dieren, de planeet en onze gezondheid bijvoorbeeld. Ik zal er nu niet teveel over schrijven maar wat ik je wel graag wil laten weten is dat deze levensstijl niet van de één op de andere dag gebeurde. ‘Great things’, zoals leren surfen of tekenen bijvoorbeeld 🙂 , kosten nou eenmaal tijd en poco a poco is mijn mantra.

Omdat de muur in onze keuken wel iets tofs kan gebruiken en ik in bovenstaand verhaal een bron van inspiratie zie maakte ik deze ‘veggie cuts’.

Wil je graag een tof ‘veggie cuts’ notebook om al jouw lievelingsrecepten in je mooiste handschrift te schrijven? HIER IN LAU’s (he)ART SHOP bestel je eenvoudig een mooi LAU notebook of journal.

Laurien Baart

Spread and share the love: