Expeditie Envision

Visie Verkennen, Verbeelden
& Versterken

De kracht van verbeelding

Met 'Expeditie Envision' ga je op (innerlijke)reis. Je reist door het metaforische 'Landschap van Toewijding' waar je jouw werk(omgeving en cultuur) in ander perspectief kunt gaan zien.

Je wilt in beeld brengen waar jij voor staat. Dit is krachtig omdat mensen visuele informatie vaak beter onthouden. Tekeningen kunnen rust, (h)erkenning, helderheid en stabiliteit brengen en zoveel meer.

Omarm het verkennen van je visie en diepste waarden als creatief avontuur en ervaar meer lichtheid en flow. Met 'Expeditie Envision' leer je hoe je met creatieve expressie jouw mooiste visie werkelijkheid maakt.

IMG 20210327 WA0003

Voor wie & waarom

Je wilt helderheid over wat mensen doen en waarom. Voor je eigen onderneming, team of organisatie. Zodat je beter kunt leiden, faciliteren en van betekenis kunt zijn. Helderheid schept ook vertrouwen en helpt je om krachtige keuzes te maken.

Mijn naam is Laurien Lijbaart. Met al mijn enthousiasme en creativiteit help ik om dat wat werkelijk belangrijk is voor jou, je team, onderneming of organisatie te verbeelden.

Jouw deskundigheid is een kunst

Als creatieve maker, illustrator, mentor en pedagoog help ik om jouw deskundigheid in jouw kunst te vertalen. Hart werken noem ik dit graag.

IMG 20210327 WA0011 1

Het landschap om ons heen is voortdurend in verandering. Ondernemers, teams en organisaties bewegen mee. Dit kan zorgen voor vermoeidheid, werkdruk, stress, chaos en weerstand.

Door rust en een diepe verbinding, in eerste plaats met jezelf te ervaren, leer je jezelf en je binnenwereld beter kennen. Zo creëer je bewustzijn over dat wat werkelijk belangrijk voor je is.

Ik heb tientallen creatievelingen geholpen met het verbeelden van het werk wat ze met hart en ziel doen. Dit bracht hen helderheid, focus, visie en heel veel meer.

"Wij, als Stichting de As, zouden Laurien aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar iemand die de cultuur en signatuur van een organisatie wil laten verbeelden. "
Frans van Angeren
Bestuurder Stichting de As
"Met haar pedagogische achtergrond en ervaring is Laurien veel meer dan een (getalenteerde) illustrator. Ze snápt de sector en is een welkome gids en baken van rust."
Liesje
Liesje Carlier
Schoolmaatschappelijk werker en voormalig gemeenteraadslid transformatie Sociaal domein

Ontdek Expeditie Envision - Een creatief avontuur voor toegewijde ondernemers & teams

Creativiteit & Helderheid

Verbinding & Herkenning

Plan hier je kennismakingsgesprek:

Na Expeditie Envision:

Je investering

In ons (vrijblijvende) kennismakingsgesprek bespreken we je verhaal, verlangens en onze eventuele samenwerking. Na ons kennismakingsgesprek ontvang je een offerte.

De prijs voor 'Expeditie Envision Exclusief' (1-op-1 voor toegewijde ondernemers) is vanaf € 400,- (vrij van BTW) 'Expeditie Envision Teams' (voor toegewijde teams en organisaties) is vanaf € 1500,- (vrij van BTW)

Ervaring na eerdere expeditie:

"Wij, als Stichting de As, zouden Laurien aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar iemand die de cultuur en signatuur van een organisatie wil laten verbeelden. Ze heeft zich in korte termijn zo goed verdiept in onze organisatie, De opbrengst was positief verbeeld met veel herkenning naar kernwaarden zonder de zachte kant van ons werk niet te vergeten. Waarom doen wij de dingen die we doen als organisatie en hoe vertaalt zich dat naar maatschappelijk rendement."
Envision1WEB 1

Misschien wil je nog iets weten?

‘Envision’ vraagt een zorgvuldige voorbereiding. Ik heb twee tot drie weken tijd nodig om me te verdiepen en af te stemmen. Het duurt één tot twee weken om de illustratie uit te werken. Als je nu al weet dat je het komende jaar graag met me wilt samenwerken, plan een kennismakingsgesprek en schrijf me.

Een expeditie is een avontuur en vraagt de bereidheid om je hart te openen en je werk lief te hebben helemaal zoals het is. Zonder oordeel. ‘Expeditie Envision’ is niet geschikt voor ondernemers of organisaties die snel iets willen oplossen en een ’tovertekening’ verwachten. Ben jij een deskundige in het landschap van zorg, welzijn en/of onderwijs? Dan ontstaat er misschien wel magie! Met mijn achtergrond als pedagoog en docent ben ik al wegwijs in jouw landschap en dat is heel helpend. Ben je deskundige in een heel ander landschap maar denk je dat ik je kan helpen? Ik ben nieuwsgierig en luister graag naar je verhaal. Schrijf me gerust als je graag wilt kennismaken. 

Ja, ik hoor je als moeder van twee jonge kinderen en creatieve ondernemer. ‘Expeditie Envision’ is daarom zo vormgegeven dat er ruimte is om te zijn, te ademen en te ontspannen zodat je verbinding en nieuwe energie kunt ervaren. Deze dag word je ‘gedragen’ en kan daardoor voelen als een ‘mini-retreat’. Door hierover te delen in een geborgen sfeer en samen met collega’s creatief bezig te zijn kan er veel rust ervaren worden. “Dat dit ook werk mag zijn'” en “Ik voel me opgeladen”, zijn uitspraken van deelnemers van ‘Envision’.

Over het ontstaan van
'Expeditie Envision'

Ik geloof dat een plek of landschap kwaliteiten in je kan aanwakkeren. De afgelopen jaren heb ik support ontvangen van mijn mentoren en 'hart' gewerkt om mijn eigen binnenwereld te verkennen.

Het creatief uitdrukking geven van mijn binnenwereld brengt magie, helderheid, inspiratie en heel veel plezier. In mijn leven, mijn moederschap, het ondernemerschap en voor alle relaties in de wereld om me heen. Stap voor stap maak ik mijn mooiste visie werkelijkheid. De weg die ik bewandel brengt me heelheid, helderheid en innerlijke rust.

'Expeditie Envision' is ontstaan vanuit mijn diepe wens om je te helpen bij de volgende stap die jij als mens en toegewijde ondernemer of bestuurder kunt zetten op weg naar meer heelheid, harmonie en vrede. Voor je mooiste visie voor je leven en/of organisatie of onderneming. Met creatieve expressie als (h)eerlijk middel.

Samen kunnen we veel moois maken! Ik verheug me erop om je te spreken en de mogelijkheden van 'Expeditie Envision' voor jou te bespreken

Met al mijn toewijding en enthousiasme,


♡ Laurien Lijbaart

 

ReadytoshineLAU