Laurien Baart

Creatie, Verbinding & Helend Mentorschap

Creatie

Voed jezelf met creativiteit. Je voelt je weer opgeladen, geïnspireerd en vol levenslust. Geef vorm aan jouw visie, innerlijke landschap, mooiste dromen en diepste verlangens.

Verbinding

Samenkomen en creëren brengen je verrijking, inspiratie en nieuwe energie. Online of in een intieme groep. Je bent zo welkom!

Helend Mentorschap

Op jouw koers blijven varen hoef je niet alleen te doen! Ontvang helende 1-op-1 support in de vorm van een online mentorsessie met Laurien.

Welkom!

Ik ben Lau, kort voor Laurien. Ik voel veel en ik typ snel. Onze kinderen en de zee zijn mijn grootste inspiratiebronnen. Creativiteit vind ik in alles. Voornamelijk in liefde, stilte en natuur. Ik ben een creator en mentor. Wanneer ik surf voel ik me het meest levendig. Ik heb onlangs besloten dat ik me in dit leven volledig wil toewijden aan het worden van de beste voorouder die ik kan zijn.

In een wereld die 24/7 aan je trekt en waarin je verdwaald door alles wat er van buitenaf op je afkomt, ben ik ben hier als gids. Om je te helpen jouw weg naar huis weer te vinden.

Jij hebt alles in je om je visie en mooiste dromen vorm te geven en de wereld in te brengen.

Laurien Baart
Samenwerking met Laurien Baart
clients - Laurien Baart
Mentor met Laurien Baart
Ervaringen met Laurien Baart
Ervaringen met Laurien

Er is zoveel moois wat we

samen kunnen maken

Gratis Workshop
Doe mee aan de online, creatieve workshop 'Desert of Dreams' op zaterdag 17 april 2021 van 09.00-10.00 uur.
Jouw naam en gegevens bewaar ik vertrouwelijk. Je krijgt van mij een nieuwsbrief als de inschrijving voor een creatief programma opent of er nieuwe LAU prints zijn. Uitschrijven kan op elk moment.