Illustratie in opdracht

IMG 20210327 WA0003

Jouw project of verhaal zichtbaar in een liefdevolle, bezielde tekening? Door jouw verhaal visueel te maken in een tekening en enkele woorden kunnen anderen herkenning vinden.

Ik werk het allerliefste met

Mensen die blij worden van mijn werk en me creatieve vrijheid geven.

Ik werk samen met particulieren, toegewijde creatieve ondernemers en teams. Ik overweeg altijd of ik de juiste illustrator voor je ben in een persoonlijk gesprek. Het is belangrijk voor mij dat we op ‘dezelfde golflengte zitten’.

193858Laurien scaled
194250Laurien 1

Communicatie

Ik hou van heldere afspraken en communicatie. Ik hou je tijdens het creatieve proces via email of whatsapp op de hoogte en vertel je wanneer het werk klaar is.

193975Laurien

Ervaring

Ik werk vijf jaar als illustrator voor particulieren, ondernemers en organisaties. Uitnodigingen, geboortekaarten, troosttekeningen en illustraties voor kinderboeken teken ik met al mijn liefde.

193791Laurien

Persoonlijk

We plannen een telefonisch gesprek om kennis te maken. Ik spreek je graag over je project zodat ik helder krijg wat je in gedachten hebt.

liefdevolle woorden

Zij gingen je voor

Wij, als Stichting de As, zouden Laurien aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar iemand die de cultuur en signatuur van een organisatie wil laten verbeelden. Ze heeft zich in korte termijn zo goed verdiept in onze organisatie, De opbrengst was positief verbeeld met veel herkenning naar kernwaarden zonder de zachte kant van ons werk niet te vergeten. Waarom doen wij de dingen die we doen als organisatie en hoe vertaalt zich dat naar maatschappelijk rendement.
Voor mijn nieuwe werkboek voor jongeren was ik op zoek naar inspirerende illustraties. Ik kende Laurien al van eerdere samenwerkingen en wist dat zij precies zou kunnen vertalen wat ik nodig had. Laurien denkt mee en komt zelf met initiatieven, wat superfijn is! Het werkboek 'LEEF' is nog mooier geworden dankzij onze samenwerking!
Laurien is creatief en een fijne meedenker. Ze maakt tijd voor een persoonlijk gesprek en houdt je goed op de hoogte van de voortgang. In ons geval resulteerde het in een prachtige geboorte tekening voor ons zoontje. Erg waardevol en met bezieling gemaakt!
Elleke van de Velde
Prachtige persoonlijke illustraties, schitterende levendige kleuren. Héél blij met de geboortekaarten van onze kinderen, en met onze prachtige trouwkaart. Echt een aanraden voor gepersonaliseerde illustraties.
Fanny van Swaal

Met hart en ziel

Kinderboeken, Zee, Surfen, Bloemen, Natuur, Dieren, Plantaardige voeding, Kinderen, Moederschap, Tuin, Wildzwemmen, Vertrouwen, Rust, Yoga, Troost, Feest, Geboorte, Gelijkheid, Creativiteit en Liefde (altijd).

Jouw  LAU illustratie in vier stappen:

193800Laurien scaled

1. Schrijf me

Vertel over je project in een email. Laat me weten hoe jij denkt dat ik je het beste kan helpen. Schrijf waar je de tekening voor wilt gebruiken en wanneer je het nodig hebt. Hoe meer details hoe beter. Ik verheug me erop om van je te horen!

2. De prijs & Betaling

De prijs per illustratie is € 195,- (vrij van BTW) Voor het illustreren van een boek(omslag) is de prijs op aanvraag. Je ontvangt een offerte en na je betaling ga ik aan de slag.

3. Schetsen & Feedback

Ik neem tijd voor het nodige vooronderzoek over het project en begin met een grove potlood schets. Je ontvangt één tot twee schetsen per email. Je kunt me feedback geven zodat ik de schets kan aanpassen aan jouw wens.

4. Het resultaat

Als je blij bent met de schets maak ik het originele werk. Je ontvangt het originele werk (op A4 formaat) per post én een digitaal bestand.

Veelgestelde vragen

Ik heb op korte termijn ruimte voor je. Meestal plan ik twee tot drie weken tijd in voor het maken van je illustratie. 

Ja, ik help je graag bij de vormgeving van je project. Het maken van een heldere lay-out en kiezen van mooie letters doe ik met veel plezier. De meerprijs voor het vormgeven van één kaart is €65,- (vrij van BTW) Schrijf me als je mijn hulp wilt bij de vormgeving van je project.

Ja, je mag de illustratie persoonlijk gebruiken, foto’s maken en delen op social media. Ik vind het tof als je m’n naam en website of Instagram account erbij noemt. Zo help je mee om mijn werk te delen en kunnen anderen overwegen om ook met me samen te werken.

Ik pas de illustratie graag voor je aan mocht dit nodig zijn. Neem contact met me op als je de illustratie graag wilt aanpassen.

Ik hoor graag van je

♥ LAU
ReadytoshineLAU