In afwachting van tweede druk

Robin en Wil de Wolf

Een tuin vol verhalen, gedichtjes, recepten en creatieve activiteiten

‘Robin en Wil de Wolf’ is een inspirerend kinderboek vol korte verhalen, gedichtjes, eenvoudige plantaardige recepten en creatieve activiteiten. Een prachtig geïllustreerd boek om heerlijk samen in te verdwalen, voor kinderen vanaf vier jaar.

RobinenWilvoorverkoop

De eerste druk is uitverkocht! Wil je graag weten wanneer de tweede druk van beschikbaar komt? Schrijf je hier in op de interesselijst:

Volg Robin en Wil de Wolf op weg naar verbinding en harmonie: samen met kinderen én met de wereld om hen heen

De tuin van Robin en Wil is een prachtige metafoor voor het leven. Met alles wat er groeit en bloeit en waar je helemaal mag zijn zoals je bent. De avonturen van Robin en Wil de Wolf zijn voor kinderen net zo inspirerend als voor volwassenen. De korte verhalen, gedichtjes, lekkere recepten en creatieve activiteiten zijn een uitnodiging om goed voor jezelf en onze aarde te zorgen.

'Van wie zijn de bomen?', vraagt Robin aan Wil de Wolf. Robin heeft haar hoofd vol vragen over de wereld om haar heen. Spelend in de tuin deelt Wil de Wolf zijn wijze woorden met Robin. Hij vertelt haar over de bijen en over dat wachten op aardbeien de moeite waard is. In de herfst maken Robin en Wil lekkere appelmoes, voor bij de frietjes, en een pompoen lantaarn. 'Wist je dat het licht van één kaarsje in het donker het begin is van wel duizend dromen?'

vanwiezijndebomen copy

Voed het leven van je kind, kleinkind, neefje of nichtje met avontuur, verwondering en creativiteit

Onze kinderen beschikken over een enorme schat aan innerlijke wijsheid. Ze zijn van nature eerlijk, moedig, speels en vol verwondering. Ze zien schoonheid in alledaagse dingen. Al deze waardevolle kwaliteiten hebben vruchtbare grond nodig om te kunnen groeien.

'Robin en Wil de Wolf' is een rijke voedingsbodem voor de prachtige kwaliteiten, ideeën en dromen van de kinderen die je liefhebt. Zo kunnen ze stevig wortelen in hun binnenwereld en kunnen zij ze vol vertrouwen uitplanten in de grote buitenwereld.

Ieder kind is creatief op zijn eigen, unieke manier. Kom, ga mee op avontuur met Robin en Wil! Samen ontdekken jullie je eigen creativiteit en scheppende kracht.

Robin en Wil de Wolf nemen je mee

193791Laurien copy

Robin en Wil de Wolf laten je zien dat de wereld mooier is als je met hart en ziel leeft. Maar daar is moed voor nodig. Volg jij je hart?

Dit wil je misschien nog weten over Robin en Wil de Wolf:

Robin en Wil de Wolf is een hardcover boek van formaat 24cm x 17cm. Er zit een fijn (én heel mooi blauw) leeslintje in. Het boek wordt binnen twee tot drie werkdagen verzonden. Je ontvangt het boek gesigneerd en je krijgt er een mooie kaart bij.

De prijs is €20,- (vrij van BTW) De verzending is gratis bij een bestelling van drie of meer boeken.

Heel erg benieuwd? Hier is het inkijkexemplaar:

Robin en Wil de Wolf Flying Book

Liefde voor Robin en Wil de Wolf

‘De tuin is eigenlijk de hele wereld.’
Vayen
7 jaar
'Robin en Wil de Wolf zien er in het echt nog mooier uit dan op het beeldscherm. Er zit zelfs een leeslintje in het boek! Superleuk zoals er een recept of knutsel-idee volgt op een verhaal. Mijn favoriete zin is: ' Wil, waarom staat er een surfplank in de tuin? Omdat je nooit weet wanneer de golven komen' Dat Robin en Wil hun weg mogen volgen naar heel veel kinderen!'
‘Ik vind dat de schrijfster het mooi heeft opgeschreven, hoe iets kan voelen. Als je je alleen voelt of dat je sterk kan zijn op je eigen manier. Het is een boek voor iedereen, ook voor oudere kinderen omdat die sommige dingen ook moeilijk kunnen vinden. Of voor kinderen die gepest worden, die hoeven zich niet alleen te voelen’
Silve
10 jaar
'Het is niet alleen een kinderboek, ik zou het alle ouders, ooms en tantes, neven en nichten aanraden! Er zit zoveel wijsheid en levenslessen in. Naast de mooie knutselideeën en lekkere recepten. Kortom een heerlijk boek om én voor te lezen, in weg te dromen én nog eens te lezen én door te geven!'
Irma van Swaal
'Een mooi en inspirerend boek voor de ziel met mooie tekeningen en diepgaande teksten.'
Rosa Meijer
Ik werd ontzettend blij van het voorlezen van Robin en Wil de Wolf. Een heerlijk boek over de eenvoud van alle dag en daar de wonderen in vinden. Ook de recepten en maak ideëen zijn heel leuk. Simpel genoeg om er ook echt iets mee te doen. En omdat je ze meeleest bij het voorlezen zijn de kinderen ook meteen enthousiast. Echt een eye opener om appelmoes te maken met ze in plaats van koekjes. Houd het simpel. Heerlijk.
Dominique van Dijk
‘Robin en Wil houden van bloemen en avontuur. En van spelen, lief zijn en samen zijn.’
Manu
6 jaar
'Heel mooi geïllustreerd en prachtige verhalen en doe dingen. Leuk! Samen stil zijn en zo de wereld ontdekken vond mijn dochter fijn om te doen.'
‘We vinden ‘Robin en Wil de Wolf’ een prachtig boek, met indrukwekkend mooie tekeningen. We hebben Robin en Wil in ons hart gesloten. De symboliek maakt dat het een boek is dat zowel voor ouders als kinderen bijzonder is om te lezen. Het laat je niet zomaar los en laat je samen met je kinderen nadenken over de thema’s.’
Mirjam en Koen
ouders van Saar (4 jaar) en Tom*
'Je raakt niet uitgekeken. Een boek wat ouders aan het denken zet. Een aantal verhaaltjes zijn zelfs al leuk voor kindjes van 2! Loes wil steeds het verhaaltje waarin Robin al wakker is en Wil de Wolf eigenlijk nog even verder wil slapen. Dat verhaaltje moet dan vijf keer achter elkaar. Goed teken lijkt me zo :).'
193858Laurien copy

Een paar woorden van de auteur

Het is zo belangrijk voor kinderen om hun eigen creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. Als je je bewust bent van je eigen creativiteit, versterkt dit je innerlijke kracht. Krachtige kinderen zijn krachtige mensen, die staan voor wie ze werkelijk zijn.

Ik zie het voor me. Dat kinderen zich creatieve, vrije, sterke mensen voelen.

Daarom heb ik dit kinderboek gemaakt. Zodat de opgroeiende kinderen die jij liefhebt hun eigen weg kunnen vinden, met hun gevoelens als wegwijzers. Robin en Wil de Wolf zijn twee lieve vriendjes en fijne bondgenoten op deze ontdekkingsreis.

Met heel mijn hart,

Laurien Lijbaart

193827Laurien copy

Over de auteur

Laurien Lijbaart is schrijfster, pedagoog en mentor. ‘Robin en Wil de Wolf’ is haar eerste kinderboek.

Laurien begon haar carrière als pedagoog en werkte met tientallen kinderen en ouders. Ze woonde vijf jaar in Spanje, waar ze als docent werkte en leerde golfsurfen. Het surfen en het moederschap brengen haar eindeloze inspiratie en maakten haar bewust van haar creatiekracht. Ze zet zich in om jou te helpen met het hervinden van jouw creativiteit. Zodat jij ook een liefdevol leven kunt vormgeven met jouw hart en ziel.

Laurien heeft haar eigen onderneming laurienlijbaart.com waar ze creatieve programma’s en 1-op-1 coaching verzorgt. In haar webwinkel bestel je kaarten, prints en het kinderboek Robin en Wil de Wolf. Laurien is moeder van Erwin en Aster.

Bekijk de boekpresentatie van Robin en WIl de Wolf (kijktijd 32 minuten):