Creative retreat

Jouw verlangen naar creativiteit en hartstocht verdient ruimte. Jij bent het namelijk meer dan waard om mooie dingen te maken en daar plezier aan te beleven.

Misschien vind je het moeilijk om er in je dagelijkse leven ruimte voor te maken. Misschien weet je niet zo goed waar je kunt beginnen. De mama heART retreat aan zee is daarom een zalige start om je op een ontspannen manier op weg te helpen op jouw creatieve pad.

Teken voor het moederschap

Het maken van een ‘mama heART boek’ met tekeningen en verhalen voor jouw kind of kinderen is een geweldige manier om zelf creatief bezig te zijn én al die dagelijkse bijzondere momenten vast te leggen. Er later samen doorheen bladeren zorgt voor groots geluk.

Met jouw liefde gemaakt

Misschien heb je zelf wel al een negen maanden boek, een fotoboek of een invulboek maar kom je er niet aan toe om het af te maken. Je bent vrij om het mee te nemen naar de retreat zodat je de tijd kunt gebruiken om jouw boek verder af te maken. Wil je in een nieuw boek beginnen en is tekenen nog helemaal nieuw voor je? Ik help je graag op weg en zorg voor tekenmaterialen.

Voor je kind(eren)

Als pedagoog en moeder weet ik hoe belangrijk het is voor je kind(eren) liefdevolle herinneringen op een mooie manier vorm te geven. Het is nooit te laat om dat te doen! Uit ervaring weet ik dat bewust tijd maken voor je creatieve zelf je heel veel joy, verrijking en voldoening brengt. Ik weet ook dat je hierbij support mag ontvangen. Ik organiseer deze mama heART retreat daarom ook met al mijn liefde.

Wat krijg je:

– een fijn bed en een eigen kamer in het viersterren strandhotel Westduin in Vlissingen

– heerlijk eten en drinken (lunch, snacks en diner op zaterdag en ontbijt op zondag).

– 4 creatieve workshops waarin je jouw ‘mama heART boek’ gaat maken met een groep van maximaal 7 mama’s (to-be) in een fijne creatieve ruimte. Het programma begint op zaterdag om 10.00 uur en eindigt zondagmiddag om 13.00 uur.

–  Je hebt dit weekend ruimte voor jezelf om naar zee te gaan, een frisse duik te nemen of strandwandeling te maken. 

Waar zorg je zelf voor:

– Een fijne oppas voor je kind of kinderen zodat je echt kunt genieten.

– Een mooi boek met dik tekenpapier waarin je wilt gaan schrijven en tekenen en voor foto’s als je die wilt inplakken. Of een schildersdoek waarop je foto’s en knipsels kan plakken.

Hartverwarmende woorden van mama’s die eerder meegingen:

¨Laurien werkt echt vanuit haar hart en zit vol creativiteit en mooie ideeën die zorgen voor magische momenten. En dan de locatie…. Al die “kleine” details waarin ze je in eenvoud heel bijzonder laat voelen. Dit gun ik echt iedere moeder die wil leven vanuit haar hart.¨– Ria van der Hoeven Hoornaar, Dordrecht.

¨Een weekend vol rust, zelfliefde en aandacht. Precies wat je nodig hebt. Ik heb een stap voor mezelf gezet om te beslissen dat ik dit ging doen. Ook de extra nacht alleen was heel waardevol. Vaak heb ik al allerlei plannen en projecten in mijn hoofd en nu was het mooi om juist even niet daarmee bezig te gaan maar meer in het moment te zijn. Dankzij Laurien haar energie, haar rust en kalme manier van communiceren voelde het heel natuurlijk en echt aan als een weekend met aandacht!¨– Christa Krommenhoek, Lelystad.

¨Dit weekend was één en al verwennerij. Terug naar jezelf, denken aan jezelf. Ontspanning, genieten, creatief. Echt een mama heART retreat! Onvergetelijk, zeker voor herhaling vatbaar.¨Stefanie Meulmeester, Koewacht.

¨Wat een rust, wat een openbaring; leren tijd nemen voor mezelf. Mijn ‘creatieve ik’ weer leren ontdekken want die heb ik zo gemist… Laurien je bent een prachtmens en ik ben blij dat ik zoveel van je mag leren.¨ – Attie de Schepper, Zuiddorpe.

¨Wat heb ik mezelf een cadeau gegeven door deel te nemen aan deze creatieve retreat. Ik ben met een intens gevoel en blij hart weer naar huis gegaan. Niet alleen de creatieve workshops hebben gezorgd voor dit fijne gevoel. Ook, of misschien nog wel meer, de ademhalingsoefeningen en de fijne en open gesprekken met elkaar. Lieve Laurien, ik ben je zo ontzettend dankbaar…¨ – Josette Romeijn, Heiloo.

Creativity Coach

De prijs:

De inschrijving voor deze retreat is gesloten. Wil je graag op de hoogte blijven over de volgende creative retreat? Laat je naam en mooiste e-mail adres achter onderaan de pagina en je ontvangt de ‘creative retreat’ nieuwsbrief. 

Dit is iets voor jou als je:

–      Jezelf een heerlijk cadeau wilt geven.

–      Je graag iets moois wilt maken met alle liefde uit je hart voor jouw kinderen op jouw manier.

–      Je wilt laten verrassen en inspireren door de Zeeuwse kust.

–      Hartstocht en plezier in tekenen en schrijven wilt (terug)vinden.

–      Wilt ervaren dat ‘niet gemaakt altijd mis is’ en jij echt alles in je hebt om mooie dingen te maken en daar plezier aan te beleven.

Laurien Baart

Je gaat weer naar huis:

–      Een beetje sterker en opgeladen.

–      Met een hART vol inspiratie.

–      Met een prachtig mama heART boek of een ‘family vision collage’ vol met jouw eigen tekeningen, foto’s en verhalen voor je kinderen.

Denk jij ook dat tekenen aan zee helpt om jouw creatieve vuur weer aan te wakkeren? Dan is deze mama heART retreat voor jou!

Lukt het je deze keer niet om mee te gaan? Schrijf je dan hieronder in voor de creative retreat nieuwsbrief en je ontvangt een mail zodra je jouw plek kunt reserveren voor de volgende creative retreat.

Wil je graag eerst voelen of dit iets voor je kan zijn? Je bent van harte welkom in het gratis ‘online mama heART café’. Je mag er je vragen en mooie creaties van jezelf en je kinderen delen en je ontvangt support voor groei, creativiteit en plezier in je leven én je moederschap.  Op zondagochtend kun je 1x per maand een uur aansluiten bij het ‘mama heART café’ 

Twijfel je of heb je vragen? Schrijf me, ik help je graag.

Alle liefs,

Laurien Baart

Creativity Coach

De creative retreat nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws over creatieve retreats & andere mama heART events.
Ik heb de intentie om respectvol met jouw tijd om te gaan. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.