1-op-1 Mentor support van Laurien

Breng jezelf terug in harmonie met jouw hart en ziel. Stap voor stap. Wees waar, ken je kracht en groei met vertrouwen. Zodat je kunt zijn in een liefdevolle relatie met jezelf, je gezin, je (toekomstige) baan of bedrijf en alle relaties die je koestert.

IMG 20210327 WA0011 1

Met 1-op-1 mentorsupport van Laurien ontvang jij, voor de periode van twaalf weken, coaching. We gebruiken ‘het landschap van geboorte’ als krachtige metafoor om te vinden waar je nu wilt zijn. Samen wandelen we door jouw landschap om te vinden wat je zo graag wilt en wat je nodig hebt voor jezelf, je kind, project of (toekomstig) bedrijf.

IMG 20210327 WA0006 1

Voorbereiding

Je ontvangt voor ons gesprek per e-mail voorbereidende vragen om je te helpen met het verhelderen van je verhaal.

Mentorsessie

Je ontvangt een 1-op-1 coachgesprek met Laurien. Dit is een hartverwarmend en krachtig gesprek van anderhalf uur. We spreken af in de duinen of bij het water (omgeving Tilburg) óf online (via ZOOM).

Support

Je krijgt alle ruimte om me te schrijven met je (project)plannen en vragen voor de periode van twaalf weken. Dit mag per e-mail of whatsapp. Ik reageer op werkdagen tijdens kantooruren.

Je hoeft het niet alleen te doen

Voel je zó de behoefte om helderheid te creëren en keuzes te heroverwegen? Denk je jezelf vast? Wil je het allerliefste huilen?

Geef jezelf warme en krachtige support. Uit ervaring als moeder van twee jonge kinderen, schrijfster en pedagoog weet ik hoeveel rust, ruimte en verrijking het geeft als je jezelf deze steun geeft.

Door te tekenen en verhalen te schrijven over het magische moederschap en alle gevoelens hierover, heb ik mijn landschap van geboorte vormgegeven. Het bewust creëren voor, tijdens en na de zwangerschappen van onze twee kinderen heeft me enorm gevoed en geholpen om de vrouw, moeder én ondernemer te worden die ik wil zijn: Krachtig, zacht, bewust, warm en speels.

Door deze transformatie is er meer rust, vertrouwen, harmonie en plezier in ons gezin en mijn bedrijf. Thuis is hierdoor een fijne plek waar wonderen zich in liefde, harmonie en eenvoud ontvouwen.

In onze tijd samen help ik je met het verhelderen van je verhaal. Hierdoor vind je jouw unieke weg en ontstaat er ruimte om meer vanuit je hart en ziel te gaan leven en creëren.

De prijs: Je investering is 225,- (vrij van BTW)

193800Laurien

Wat kan er ontstaan tijdens 1-op-1 mentor support met Laurien?

 

  • Het is mogelijk dat je in anderhalf uur jezelf innerlijk voorbereid op je nieuwe baan zodat je krachtig en vol vertrouwen je nieuwe uitdaging aan kan gaan.
  • Het is mogelijk dat je in anderhalf uur het nieuwe aanbod voor je toekomstige bedrijf helder krijgt en een eenvoudige planning maakt met concrete stappen om een eerste ‘salespage’ te creëren. 
  • Het is mogelijk dat je in anderhalf uur de volgende stappen zet om je bedrijf te laten groeien, terwijl je alle tijd en liefde hebt voor je jonge kind, dat jou meer dan ooit nodig heeft nu je kind een diagnose (bijvoorbeeld autisme) heeft.
  • Het is mogelijk dat je in anderhalf uur jouw innerlijke landschap visueel ontwerpt, passend bij je leven, je kind, gezin of bedrijf.
  • Het is mogelijk dat je in anderhalf uur de handvatten ontvangt om je creatieve vuur aan te wakkeren en weer tot creëren komt.
  • Het is mogelijk dat je in anderhalf uur je voorbereid op de geboorte van je kind en op de geboorte van jou als moeder.

Je verlangt naar het vormgeven van jouw prachtige ideeën, die je levendig voor je ziet. 

Hoe het werkt:

Na je betaling van het gewenste aantal 1-op-1 mentorsessies, gaan we direct samen aan de slag: We plannen de data voor onze ‘reis’, in de door jou gewenste periode. Ook ontvang je van mij een e-mail met voorbereidende vragen voor ons gesprek. 

Je ontvangt mijn support 1-op-1 tijdens een wandeling in de duinen of bij het water (omgeving Tilburg) óf online (ZOOM). Je ontvangt na afloop een terugblik en een opname van het online gesprek zodat je het later terug kunt luisteren.

In de periode van twaalf weken waarin we samenwerken krijg je alle ruimte om me onbeperkt te schrijven met je vragen en plannen en ontvangt mijn support bij de vragen die je stelt.

Als je wilt weten of dit wat voor je is. Als je op zoek bent naar wat goed is voor jou maar je misschien verdwaald bent door alles wat er van buitenaf op je afkomt. Als je niet weet waar je moet beginnen. Als je misschien denkt dat het al te laat is. Of als je je zó moe voelt schrijf me gerust.

Je bent welkom en ik maak graag tijd voor je vrij.

Liefs, Laurien

ReadytoshineLAU

Je wilt nog iets weten

Mijn werkdagen zijn dinsdagochtend, donderdag en zondag. We plannen een datum en tijd die voor jou past. Dit kan ook in de avonduren.

Ja, dat kan! Ik heb op korte termijn ruimte voor je. Na je betaling ontvang je in één dag de uitnodiging met daarin voorbereidende vragen op je eerste mentorsessie. Door te schrijven en het gesprek met jezelf te starten ervaar je direct ruimte.

Mentor support van Laurien is géén therapie. Het is geen belofte voor snelle oplossingen. Ik sluit aan op jouw pad bij wat er voor jou op dat moment nodig is om nieuwe stappen te kunnen zetten in je landschap. Je gaat leren om in verbinding te zijn met je hart en keuzes te maken die goed zijn voor jou. Ik ga je helpen bij hoe je mét jezelf kunt leren werken in plaats van aan jezelf. Zonder haast, met liefde en zorg voor je lichaam. Maak hier een belafspraak als je nog vragen hebt.

Ervaringen:

Op een moment waarop ik voelde dat het tijd werd om keuzes te maken, koos ik voor Laurien aan mijn zijde. Een vrouw die warmte en liefde ademt in alles wat ze doet. Ze hielp mij bewuster te worden van de verhalen die ik (mezelf) vertel en hoe een andere woordkeuze al een heel ander gevoel en perspectief kan opleveren. Keuzes die zachtjes ondergronds borrelden werden beklonken. Ik ervaar weer lucht, ruimte en heb er nieuwe energie van gekregen.
Liesje
Liesje Carlier
Pedagoog en Gemeenteraadslid, Tilburg
Laurien heeft een scherpe focus en weet door de juiste vragen te stellen en observaties te maken duidelijk te krijgen waar je staat, wat je behoeftes zijn en welke stappen er gemaakt 'moeten' worden. Ik had het gevoel met een wijze vrouw mee te wandelen die dit al eeuwen doet. Ik voelde me gezien en gemotiveerd. Mijn pad is weer een stukje duidelijker geworden. Wat een cadeau!
De mentorsessie met Laurien heeft mij geholpen om weer verbinding met mijzelf te krijgen. Ik had het gevoel dat ik te lang op de 'Route du Soleil' zat. Alles deed ik op de automatische piloot. Laurien heeft mij, 1-op-1, geholpen om de 'Route Nationale' te volgen. Om meer rust in mijn hoofd te creëren, om weer verbinding te krijgen met mijn gevoel en mijn lichaam. Ik herinner mij de ademhalingsoefening: We zaten op een boomstronk bij de IJzeren Man. Het was windstil. Op het moment dat ze zei 'Laat nu je gedachten los' kwam er een zacht briesje op zetten om mijn overpeinzingen mee te nemen. Dit was voor mij echt een kippenvel-moment.
Marielle
Mariëlle Spermon- Toelen
Grafisch ontwerper, Vught
Mentor met Laurien geeft je een goed gesprek over hoe jij op dit moment in het leven staat ten opzichte van jezelf, je gezin, je bedrijf. Door een mentorsessie met Laurien zie je hoe situaties ‘wringen’, en krijg je duidelijk waar jij mogelijkheden voelt en ziet. Laurien volgt jou in je verhaal en weet het samen te vatten, de belangrijkste dingen in het licht te zetten, zodat je zelf ook meer duidelijkheid krijgt over hoe je verder kan. Behalve het grotere plaatje en je gevoel, komen ook juist praktische ideeën aan bod in de sessie. Die combinatie maakte het voor mij heel waardevol. Laurien had een paar goede praktische tips en ook een paar oefeningen die wat dieper gaan - een visualisatie (tijdens de sessie) en een oefening om mijn kwaliteiten helder te krijgen. Heel fijn! Ik ben weer in connectie met de blije gevoelens die het werken aan en in het atelier bij mij oproepen. Een 'ontsteking' om het vuur voor mijn bedrijf 'Atelier Esther' weer aan te krijgen. "
De mentorsessie met Laurien heeft me geholpen het grote plaatje te zien, van mezelf en en m'n bedrijf. Ze kon heel helder mijn kwaliteiten zien die ook zichtbaar zijn in mijn bedrijf maar voor mezelf niet zo duidelijk waren. Ze brengt ze weer in het licht waardoor ik nu zelf ook kan zien hoeveel er eigenlijk al is, in plaats van denkend in tekort of wat er nog niet goed genoeg is. Met behulp van fijne oefeningen kan ik dit nog meer verdiepen en heb ik een groter begrip gekregen van het bedrijf wat ik heb en waar ik nog naar toe wil. Daarnaast is Laurien een ontzettend fijne, warme vrouw die goed kan luisteren en échte interesse toont.
Ervaringen met Laurien
Lindy Bosma
Yogadocente, Dongen