Hoe zou het zijn als jouw kunst je leven zou ondersteunen?

Deze vraag was voor mij een echte ‘fire-starter’. In 2018 startte ik mijn eigen onderneming zonder dat ik precies wist wat ik ging gaan doen. Ik wist echter wel dat het iets met creativiteit, tekenen en het helpen van anderen was.

Door mezelf permissie te geven om dit te onderzoeken. Door mezelf tijd te geven om te groeien, als moeder, illustrator én onderneemster. En vooral door mezelf permissie te geven om plezier te hebben, te genieten én support te ontvangen is mijn onderneming samen met mij gegroeid. Een prachtig en natuurlijk proces wat me heel erg veel geluk en voldoening geeft.

FORREAL

Heb jij net als mij het verlangen om jouw creativiteit bewust in te zetten? Wil je meer rust en harmonie in je leven en je moederschap? Wil je ook harten verwarmen en vanuit jouw ziel verbindingen creëren op een organische manier die bij jou past?

Twijfel je waar je moet beginnen? Denk je dat het al te laat is of dat je het niet kan? Weet je niet hoe je al jouw prachtige ideeën zoals je die hebt bedacht vorm kunt geven in je (toekomstige) bedrijf? Voel je je zó moe?

 

Creative coaching

Ik weet uit ervaring dat het volgen van je (creatieve) dromen je heel veel geluk, verrijking en voldoening brengt. Ik weet ook dat je hierbij support mag ontvangen.

Je hoeft het niet alleen te doen.

Voel je dat ik je verder zou kunnen helpen? Klink op onderstaande knop en lees meer over 1-op-1 mentoring met Laurien:


Ja, ik lees graag meer over Mentoring met Laurien!


Alle liefs, Laurien

Laurien Baart
Spread and share the love: