Over Laurien

Ik help bewuste, creatieve mensen(kinderen). Zodat je gaat maken waar je diep in je hart naar verlangt. In harmonie met de wereld om je heen. Dit doe ik in mijn kinderboek, 1-op-1 mentoring en creatieve programma's. Met al mijn enthousiasme en liefde!

LAUrien

Een paar dingen die je misschien wel over mij wilt weten:

Ik voel veel en typ snel. De zee en onze kinderen zijn mijn grootste inspiratiebronnen. Ik geloof dat ruimte maken in je leven voor je creatieve zelf net zo belangrijk is als frisse lucht. Ik hou van openhartige gesprekken, (kinder)boeken en muziek. Ik voel me het meest levendig als ik surf of zwem in natuurwater (het hele jaar door). Alegría is mijn lievelingswoord in het Spaans, dat spreek ik vloeiend net zoals Engels.

Wat heeft me hier gebracht?

Mijn jeugd bracht ik al spelend door; onder de bomen en het allerliefste in de buurt van paarden en katten. Dit is waar mijn diepe connectie met de natuur en creativiteit zijn wortels heeft. Als jong meisje was ik creatief, wijs, verdrietig, avontuurlijk en rebels. Ik leerde om de signalen van mijn lichaam te negeren, om vanuit mijn hoofd en op wilskracht te werken. In mijn hart verlangde ik naar avontuur en een creatief leven.

In 2012 emigreerde ik voor vijf jaar naar Spanje. Daar woonde ik vlakbij de oceaan (in San Sebastián). Het wonen op deze bijzondere plek, de Spaanse taal en het leren golfsurfen wakkerden mijn creatieve vuur weer aan. Deze periode veranderde mijn leven doordat ik betekenis vond.

IMG 20210327 WA0003

Ik vind oneindig veel inspiratie in het water, het moederschap en de natuur. Liefde, creativiteit, plezier & verbinding. In deze kwaliteiten ligt voor mij de essentie van alles. Het is mijn wens dat alle mensen(kinderen) zichzelf bewust zijn van hun creativiteit en innerlijke wijsheid. Vanuit deze plek verander je de wereld in de wereld waarin jij graag in wilt leven. Hier wil ik met hart en ziel aan bijdragen.

Mijn achtergrond

Ik ben hbo-opgeleid pedagoog en docent aan de Fontys Hogeschool Tilburg. Ik heb vijf jaar werkervaring als groepsbegeleider en zorgconsulent in Nederland. In Spanje stond ik voor de klas als docent Engels. Daarnaast studeerde ik Spaans en Engels waarvoor ik geaccrediteerde certificaten behaalde. 

Elk jaar volg ik scholing over creativiteit, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. In 2017 volgde ik B-school van Marie Forleo bij Lou Niestadt. Sinds 2019 werk ik samen met mijn mentor Marianne Oude Nijhuis. In hetzelfde jaar volgde ik meerdere online cursussen van Hiro Boga. Dit jaar volg ik het online programma 'The Art of Money' van Bari Tessler.

Samen kunnen we veel moois maken

Ben je op zoek naar wat goed is voor jou, maar voel je je verdwaald door alles wat er van buitenaf op je afkomt? Weet je niet waar je moet beginnen of denk je dat het al te laat is? Voel je je zó moe? Als je verlangt om jouw prachtige, creatieve ideeën - die je levendig voor je ziet - vorm te geven help ik je heel graag. Uit ervaring als maker, moeder en mentor weet ik hoeveel vertrouwen, rust en verrijking het geeft als je jezelf deze krachtige en warme support geeft.

Kennismaken?

Plan een gratis telefonisch gesprek. Ik hoor heel graag van je en ik verheug me erop je te spreken!

Met al mijn liefde, Laurien Lijbaart

ReadytoshineLAU