A tiny book still in the making but oh my, creating this one is just so much fun.

It all started with a pop-up birthday card for my three-year-old nephew. Because I wanted to look at the card too I decided to create a tiny book of all the minis in my life as a memory of them being so cute.

We adults fantasize about what our children are going to be and do when they’re older. This tiny book’s also a reminder that everyone has his OWN dreams and desires in life.

With love,

Laurien Baart

Spread and share the love:

5 reacties

  1. Ooohhh Laurien, wat wordt dit leuk! Het maken van mini-boekjes is toch wel een van de leukste dingen om te maken vind ik. Ik kan me voorstellen dat deze je inderdaad ontzettend veel plezier geeft. Laat je ‘m nog een keer zien als je weer wat nieuwe bladzijdes hebt toegevoegd?
    Ik zag net een bericht van Karlijn langskomen op FB over jullie samenwerking en fantastische plan voor een vakantie/tekencursus/reis in Spanje. Volgens mij zijn jullie een perfect team samen! Veel plezier met alle voorpret!!!
    En voor nu: een heel fijn weekend gewenst! Liefs Karin

  2. laurienbaart zegt:

    Hi lieve Karin! Zo leuk dat wij onze (kleine) boekjesliefde delen! Ik laat ‘m zeker zien als ik meer pagina’s erbij heb, er zijn nog zoveel kindjes waar ik een kaart en pagina voor wil maken dus dat gaat goed komen. En ja een fantastisch plan indeed! Zoveel zin in en nu al genieten van alle voorpret. Dankjewel voor je reactie en voor jou ook een heel fijn weekend! Veel liefs, Lau

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.