Als ‘artista’ wordt je geleid door je verbeelding. Verbeelding maakt alles magisch mogelijk te manifesteren. Bovendien is het puur natuur,  we er allemaal mee geboren.

Kijk maar naar het spel van kleine kinderen. Zand, stenen, takjes, schelpjes, blaadjes. Het kan alles zijn. Als kleine kinderen opgaan in hun spel vergeten ze alles om zich heen en zijn honderd procent aanwezig in het moment. Net als een ‘surfista’. Als je gaat voor een golf dan ga je. Tijd bestaat niet. Alleen ‘nu’ is wat telt.

Ik vind dat echt prachtig. Ik associeer ‘jezelf vrij voelen’ meteen met creativiteit en avontuur. Erop uit gaan. Doen. Creëren. Moedig en onbevreesd. Kleine kinderen zijn onbevreesd en helemaal niet bang om fouten te maken. Ze beginnen gewoon opnieuw. Zien alles als één groot experiment.

¨Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere¨ zei Albert Einstein. Een beetje ruimte maken voor creativiteit en avontuur in je dagelijks leven geeft mij echt plezier en ik voel me daardoor ook zo vrij als…

Artista and Surfista Laurien Baart

 

 

Welke keuze kun jij vandaag maken om jezelf een beetje vrijer te voelen? Is dat een tekening(etje) maken? Of een wandeling? Wat laat jou vrij bewegen?

 

Laurien Baart

Spread and share the love:

Eén reactie

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.